FatInKL

Pulled Indobuffalo

Av Lena - 2014-07-01 10:15

Mats har tjatat om dom stora bitarna Indobuffalo kött att han vill göra något av dom och nu har han köpt 2 stora klumpar som han har då gjort "pulled indobuffalo" typ.


Gjorde en egen kryddblandning med bland annat grillkrydda, chili, spiskummin, rökvatten, rökt paprikakrydda och peppar. Lite lök och vitlök i botten och så smordes köttet in och olja förståss, in i ugnen i ca 7-8 timmar.

  Så här skalade vi vitlöken lite snabbt. Lät ju mycket då det var 2 plåtbunkar men det går bra att göra i en glasburk med lock oxå. Släng ner skaka och så är det rensat.  De 2 stora biffarna, kryddblandningen och vitlöken och lök i botten på pannan.


Inkryddat kött, köttet 8 timmar senare, vart lite misslyckat och väldigt trådigt och torrt. Vad gör man med det här? 

  Så här blev det i slutänden, vi koka ihop det med grädde och tillsatte lite svarta oliver, saltgurka och champinjoner men det vart en hel del tuggande men okej ändå för att vara misslyckande.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards