Mats har tjatat om dom stora bitarna Indobuffalo kött att han vill göra något av dom och nu har han köpt 2 stora klumpar som han har då gjort "pulled indobuffalo" typ.
Gjorde en egen kryddblandning med bland annat grillkrydda, chili, spiskummin, rökvatten, rökt paprikakrydda och peppar. Lite lök och vitlök i botten och så smordes köttet in och olja förståss, in i ugnen i ca 7-8 timmar.
Så här skalade vi vitlöken lite snabbt. Lät ju mycket då det var 2 plåtbunkar men det går bra att göra i en glasburk med lock oxå. Släng ner skaka och så är det rensat.
De 2 stora biffarna, kryddblandningen och vitlöken och lök i botten på pannan.
Inkryddat kött, köttet 8 timmar senare, vart lite misslyckat och väldigt trådigt och torrt. Vad gör man med det här?
Så här blev det i slutänden, vi koka ihop det med grädde och tillsatte lite svarta oliver, saltgurka och champinjoner men det vart en hel del tuggande men okej ändå för att vara misslyckande.